Sınırsız Aptallık

Son zamanlarda facebookta kız arkadaşlarınızın “Status” bölümünde saçma yazılar görüyor olabilirsiniz, “Koltukta, Çekyatta , Götüme soktum vs vs” tarzında öncelikle bu salaklığın kaynağını açıklayalım sonrada yazımıza geçeriz. “ Yaklaşık bir yıl önce, Facebook’ta binlerce kadın o anda ne renk sütyen giydiklerini durumlarında (status) yazacak şekilde bir oyun oynadı. Amaç Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ayını tanıtmaktı.
Bu muazzam bir başarı elde etti ve bizim o re…nklerle ne anlattığımızı merak eden günlerce haber yapanlar vardı. Bu yılki oyun da el çantası/cüzdan ile ilgili; eve girdiğimiz an çantamızı nereye koyduğumuz.
Örneğin “Ben kanepeye koyarım”, “mutfak tezgahına”, “konsola” olabilir. Sadece durumunuza çantanızı nereye koyduğunuzu yazın, başka bir açıklama veya ek yapmayın.Bu mektubu kesip kendi kız arkadaşlarınıza gönderin.
Sutyen oyunu haber olmuştu, biz kadınlar gerçekten ne kadar güçlü olduğumuzu görelim hem de eğlenelim!
UNUTMAYIN – BU MESAJI BİR CEVAP OLARAK ÇANTANIZI NEREYE KOYDUĞUNUZU YAZMAYIN!
PROFİLİNİZDE DURUMUNUZU BELİRTİR SATIRA YAZIN.
SONRA DA NELER OLACAK SEYREDELİM.
SADECE BİZLER ARASINDA SIR :))
BİLDİĞİNİZ HER KIZ ARKADAŞINIZA İLETİN !
“Ben çantamı şuraya buraya…koyarım” diye açık yazmayın. Çanta kelimesini kullanmadan yazın!!! “ Tabiki göğüs kanseri kötü bir şey arkadaş, Allah kimseye vermesin de niye bu kadar salakça bir ilgi çekme yöntemi. Çok daha orjinal şeyler yapılabilir, mesela sütyenli fotoğrafınızı çekip facebooka koyabilirsiniz, bu sayede bu olay 10x daha fazla duyulur. Erkeklerde testis kanserine dikkat çekmek isterse işte o zaman yandık, herkes nerde sünnet olduğunu yazsın bakın facebookta nasıl curcuna kopuyor, ya da penis boyunuzu yazabilirsiniz, amaç nasılsa testis kanserine dikkat çekmek. Eski sevgilinize kaç posta gittiğinizi de yazabilirsiniz… 🙂 Her ay için bir şey çıkarttılar, sevgililer günü, meme günü , babanın günü, ananın günü sağa sola sınır koydular ve oltalıyorlar ne gelirse artık… İki şey sonsuzdur, insanların aptallığı ve evren fakat ikincisinden o kadar da  emin değilim.

Albert Einstein

“09/10/2010”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir