Seviyorum ama

Merhabalar seksi okuyucularım, dilerim ki hayatınız en az benimki kadar eğlenceli geçiyordur. Uzun süredir yazmak isteyip fırsat bulamıyordum sonunda yeni bir yazıya başlıyorum.

Özellikle sevgilisi olanların çok sık duyduğu kulağı tırmalayan bir şey ” seviyorum ama” bu klişeden sonra saçma salak bir cümleyle karşılaşacağınızı hepiniz biliyorsunuzdur. Buna örnek vermek gerekirse en basitlerinen biri ;
Seni seviyorum ama bunu benimle yapamazsın(sevişmek kastedilir) erkeksin ihtiyaçların var biliyorum ( malca bir cümle daha sanki seks sadece erkeğin ihtiyacıdır, tüm kadınlar soyutlanmıstır bundan) başka biriyle birlikte de olsan anlayış gösteririm.
İşte böyle sevgilinin ağzına sıçıp terkediyoruz, çokta eğlenceli oluyor. Güzelim sen beni seviyorsun iyi güzelde benim başka bir kadınla olmama nasıl tahammül ediyorsun, hadi ben erkeklere mahsus oldugunu düşündüğün (kendini parmaklamaktan kiltorisini aşındırdığını dile getirmeyeceğim) olayı yaptım başka biriyle, sen hangi olgunun arkasına sığınarak benim elime tutup gözlerime bakacaksın? Bilmeyecek misin ki bu adam dün gece başka bir kadınla pompi pompi yaptı çokta eğlendi taş gibi sevgilisi gitti kendini parmakladı malca prenses tripleri yüzünden…

Sevgili dostlarım bu ilk ve en basit örneğidir hayatınızda sıkça karşınıza çıkanda budur.

İkinci örnek ise daha da ilginç ve net bir cevap asla alınamaz.

Seni seviyorum ama ayrılmalıyız. Niye amına koyyim? O ki seviyorsun niye ayrılıyoruz, sen sanayici ednan beyin kızıda, ben  fakir mahalle çocuğumuyum? Niye bana düzgünce gelip ”  Güzelce kullanabileceğim bir erkek buldum hem huyuda düzgün içki sigara yok, pısırık bir şey bir kuku için canını veriyor öyle abaza bir şey, Gösteriyorum kukuyu ne dersem evet dedirtiyorum” demiyorsun ? Niye iyi ayrılalım sonra yeni erkek arkadaşımdan umduğumu bulamazsam sana geri dönerim umudu taşıyorsun ?

Sevgili okuyucular bir yazıyla daha beyninize verdim, gelecek yazılarda görüşmek üzre.

Size “seviyorum ama ” diyen herkese, “Bi Siktir git ama, aaaa düşündümde ama yok sadece siktir git” diyebileceğiniz karaktere kavuşmanız dileğiyle.

“31/10/2010”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir