Hayali Sevgiliye

Sadece düştüm anlamsız yerlere, ben kendimi burda bulmak istememiştim. Çok çabaladım daha farklı bir hayat için, daha fazla öğrenmek daha fazla yazmak, daha fazla kazanmak için. Başarılıda oldum çoğu dalda ama yetmedi, ne bana ne de sana.
Gerçekten yüreğimi açınca sana, kendini kapattın. Taşlaşınca benim karşılık bulamayan kalbim, herşeye kapandı. En fazla seven taş kalpli olandır derler ya.
Ben kaynağına indim. İnsan kalbi taş değilmiş, çok fazla sevince taşlaşıyormuş bunu anladım. Birini sevip hapsedip içeriye, bir daha alamıyormuş kimseyi..
Gidişlerin vardı ya, saçlarının dalgasıyla ruhumu savurduğun, gecelerce süren hüzün dalgalarıyla canımı yaktığın gidişler;
şimdi çok komik geliyorlar bana sadece gülüyorum geçmişe bakınca.
Kaç bedende seni aradım, içine soktuğum ruhların yalan olduğunu bile bile. En son saplandı yüreğim farklı bir ruha, hep senin izlerin kaldı gözlerimde. Bir daha atmadı kalbim anlamadı başka bir şeyi. Çok istedim denedim olmadı. Sözlerine sadık bir adam olmanın en zor yanı nedir bilir misin?

Birine seni sonsuza kadar seveceğim dediysen, sonsuza kadar seversin. Unutulmaz, karşı konulmaz, sözden dönülmez, öyle kalın zincirlerle sarar ki benliğini o söz kurtulamazsın. Ben de kurtulamadım, kendi sözümden.
Peki sen ne yaptın? Merak ediyorum bazen nerdesin ne yaptın diye, sonra yine gülüyorum kendime.. binlerce yıl geçti aşkımızın üzerinden, benim ölümsüz ruhumla senin ölümlü bedeninin
birleşmesinden…
Ne seni yanıma alabildim ben, ne de seninle başka yere gidebildim.
Ne fark edicekti zaten nereye gidersek gidelim senin bedenin ölecekti, benim sevgim beni sana zincirleyecekti…..

“15/08/2011”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir