Dünyadaki Tek Kadınım Manyaklığı

Merhaba uzun bir ayrılıktan sonra yine birlikteyiz, daha fazla yaz diye mailler atıyorsunuz, okuyorsunuz gülüyorsunuz biliyorum da inanın ki bazen yazasım gelmiyor bazen de zamanım olmuyor.  Yazının başlığı yüzünüzde gülümseyişe, aklınızda ” şimdi neyden bahsedecek acaba” diye bir şeyler canlandırmış olabilir. Tabiki kezbanlardan bahsedeceğim.

Etrafınızda bazı kızlar vardır, böyle herşeye bir çekinceyle yaklaşırlar. Sokağa çıktıklarında, yanlarından geçen gayet normal bir insana bile sapık gözüyle bakarlar. Otobüslerde boş koltuk bulamadığınızda yanınızda oturduğunda, offlayıp pufflamaya başlarlar. Sizde gayet insanı bir biçimde rahatsız olur biraz daha toparlanır sıkılır bükülürsünüz. Bu kızların psikolojisidir ” Herkes BENÜÜÜ sikecek, herkes benim mantarlı amımım peşinde” Bu gece evden dışarı çıkmayıp bu konuya yoğunlaşmak istedim, malumunuz hepimizin hayatında ya da çevresinde var böyle andavallar. Bu kızlarla en zor olan şey ise sohbet edebilmektir, ben şu ana kadar bu tarz olan kadınlar içinde (10 üzerinden sıralama yapsak) 10da 5 olan birini bile görmedim. Ya çok kilolu, ya çok çirkin, ya çarpık bacaklı, ya da dolma gibi elleri olan kızlar genelde sahip oluyor bu psikolojiye. 10 üzerinden 8-9 alabilecek kişiler olsa yine “Kız haklı” deyi konunun üstünü kapatabileceğim ama benden 5-6 level aşşağıda olan bir kadın bana böyle bir tavır takındığında zivanadan çıkıyorum.

Bir yerde tanıştığım kişiyle sohbet ediyorum, gayet medeni bir biçimde ilerliyor konusma, gülüşmeler şakalaşmalar derken konu sekse geliyor kendisi bir konu açıyor ve ben devam ettiriyorum, sözümü bitirmem bile beklenmeden ” Benimle böyle şeyler konuşamazsın, yapamazsın” diye bir ses duyuyor kulaklarım, dönüp arkadaki masaya bakıyorum, ordan mı geldi acaba diye yok, hatta şansımı zorlayıp kafamı tavana çevirip belkide gaipten sesler duydum diyorum ama nafile. Karşımdaki gerizekalıdan çıktığı belli, kendimi kandırma çabam boşa sonucunu biliyorum işin. Kızın gözlerine ” SENİ amdan çekip çıkartan doktorun, insan evladı diye nufusa kaydeden nufus memurunun, temizlen diye seni yıkayan ebenin, kulağına ezan okuyan adamın ceddini sikeyim” diyorum. Bakışım zoruna gitmiş olacak ki ” ya ben yanlış anlaşılmak istemem” gibi bir şeyler geveliyor fakat benim kafa çoktan gitmiş.
Hastayım ben böyle insanlara, seks yapmayı en fazla sevdiğim insan grubunu olusturuyor bunlar çünkü o kadar emin konusuyorlar ki, öyle bi salakça tavırları var ki. ” BEN SUNU YAPMAM, BENLE SUNLARI YAPAMAZSIN” Bu kadınlarla sevişirken onların gözlerine bakıp ” YARRAAAAAAM hani yapmazdın nolllldu” bakışı atmak bana büyük zevk veriyor. Yapılan vasat bir seksten ziyade o anki bakış ve hırs daha eğlenceli geliyor insana.

Benim gözlemlediğim bu tarz insanların yapmam dediği şey sıralaması şöyle;
Ben dudaktan öpüşmem (2 günümü alıyor)
Ben kimsenin yanında soyunmam(4 gün)
Ben gögüslerimi okşatmam (6 Gün)
Ben oral seks yapmam yaaa, yalayamam ben (8 gün, sonra 3 gündede uzman oluyorlar )
Ben seks yapmam, olmaz evlenmeden olmaz (10 gün)

Sonra zaten”Herkes ;Benüüüü Sikecek” triplerinden kurtulup, Hak eden adama vereceğim triplerine giriyorlar….

Bir de facebookta canımı çok sıkan bir olay var.Şu bazı insanların yazdığı ” Kralına yol vermişim, Soytarısıylamı uğraşıcam”, ” Soytarısı gidince, Kralın sarayı yıkılmaz ” Tarzı şeyler yazan kızlar, Soytarıya ve Krala verdiğiniz tek şeyin yol olmadığını biliyoruz, ayrıca o soytarının zaten saray sikinde olmaz özgürdür soytarılar. Amk gerizekalısı!

“07/08/2011”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir