.

Gününüzün ne kadar kötü ya da ne kadar iyi geçebileceği size değil, karşınıza çıkacak insanlara ve onların yaptıklarına bağlıdır. Bu şehirde genelde kötü geçen günlerime bir yenisinin eklenmesini beklerken tam aksi bir şey oldu ve güzel bir gün geçirdim. Sürpriz gibi hoşuma gidebilecek bir insanla tanışmak, sohbet etmek ve ardından el sallamak. Hayatın gerçekleri dediğimiz şeyin bu olmaması gerekiyor, böyle bir gerçeği kabul etmek istemiyorum.

Bazılarınıza cinsel içerikli gelecek olsada burdan sonra yazdıklarım inanın ki cinsellikten ziyade koşmaktan yoruldum. Hem fiziksel hem de kültürel yönleriyle hoşuma gidebilecek bir insanı bulmam zor, bu ikisi aynı anda varolduğundada bu insan için çaba göstermem gerekiyor. Biz insanların temel problemi, erkeği avcı, kadını av olarak görmemiz. Ben avlanmaktan sıkıldım artık. Kendimi ifade etmeye çalışmaktan, diğerlerinden farklı olduğumu göstermekten, bir insanın sadece göğüslerine, kalçalarına bakmadığımı, onun varlığının, sohbetin birlikte atılacak bir kahkahanın beni mutlu edebileceğini anlatmaktan sıkıldım. Şunu istiyorum, karşıma çıksan, gözlerine baksam ve senden ne kadar hoşlandığımı anlasan, bana yaklaşıp dudaklarıma bir öpücük kondursa, elini uzatmakla kalmasa elimi tutsa ve yürüsem ardından gülümseyerek. Nereye nasıl gittiğimiz önemli değil, ufka doğru bir filmin son sahnesi gibi yürüsek attığımız adımları hissetmeden, geride neler kalabileceğini düşünmeden. Altın renkli bir kumsala uzansak, öpücüklerin güneşten daha sıcak, dokunuşların şefkatle olsa elini kalbimin üstüne getirsen ve dursan “Beni haykırıyorsun” desen ağzımdan kelimeler çıkmadan. Vucuduna her dokunuşumda heyecanlansam, gözlerine baktığımda alternatif evrenlere geçiş yapabilsem, zamanı büksem işte böyle bir şey olsan, bir kere de uğraştırmasan be gelecekteki sevgili bir kere de “av” olmasan.

Not: Bir şişe hankey bannister’im var ve yalnızım. Birlikte içip sohbet edebileceğim insan arıyorum. bir de neden yazıda başlık olarak “.”  kullanılmış diye sorabilirsiniz, şu yüzden “.” Olmayan bir şeyin hayalini kurmak ve kağıda nokta koymak aynı şeydir.

“30/06/2011”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir